01 oktober 2018 Metaal

Betech Mass Turning uit Hoogeveen is maar wat trots op haar nieuwe opdracht. De komende jaren gaat zij onderdelen maken voor een nieuwste elektrische Mercedes. De autofabrikant komt volgend jaar met de elektrische variant, de Mercedes EQC, op de markt. We hebben de eerste producten al gemaakt", zo zegt Wim van de Beld (CEO) in het TV Drenthe programma 'Ondernemen in Drenthe'.

Lees verder
29 juni 2018 Blog Metaal

Digitalisering, de overgang van informatie in papieren vorm naar een digitale vorm, is overal merkbaar. Ook in de maakindustrie heeft digitalisering veel voeten in de aarde. Binnen de maakindustrie heeft digitalisering vooral betrekking op productie simulaties, de koppeling tussen ontwerp en productie of het digitaal optimaliseren van productieprocessen. Door nieuwe technologieën gaan deze processen van ontwerpen, produceren en distribueren steeds slimmer, sneller en duurzamer.

Lees verder
28 mei 2018 Metaal

De Betech Group is de laatste jaren stabiel gegroeid door een aanzienlijke toename van klanten actief in de hightech-, bouw-, duurzame energie- en automotive industrie (e-mobility). Door nieuwbouw in Hoogeveen groeit het hoofdkantoor van de Betech Group naar 10.000 m2 productieoppervlak.

Lees verder
09 mei 2018 Kunststof

Door de recente investeringen die Betech Kunststoffen heeft gedaan in het machinepark is niet alleen de capaciteit enorm vergroot, maar zijn ook de mogelijkheden op het gebied van draaien en frezen uitgebreid.

Lees verder
20 april 2018 Injection Moulding

Betech Injection Moulding investeert sinds 1 januari 2017 fors in nieuwe machines. Met de regelmaat van de klok worden sindsdien nieuwe spuitgietmachines toegevoegd in de Steenwijkse fabriekshal. “We draaien als het ware een continue helix omhoog”, aldus directeur-aandeelhouder Gijs Jansen.

Lees verder