12 juli 2024 Blog Metaal

Fantastisch nieuws: Betech Group is door naar de finale van 'Drentse Onderneming van het Jaar 2024!' Gisteravond hebben we onze pitch gepresenteerd aan de jury, ondersteund door een nieuwe bedrijfsvideo die ons verhaal vertelt - deze bekijk je hier. Op 14 november strijden we samen met Paviljoen Nijstad en Stevast Techniek om de titel. Voor nu willen we iedereen alvast bedanken voor hun steun gedurende dit avontuur. We gaan ervoor!

Lees verder
12 juni 2024 Blog Metaal

Betech Group is genomineerd voor "Drentse Onderneming van het Jaar 2024". De competitie beloont bedrijven die uitblinken in hun vakgebied en bijdragen aan de regionale economie en samenleving. De jury koos Betech uit meer dan 100 aanmeldingen op basis van criteria zoals innovatie, duurzaamheid en financiële stabiliteit. Op 11 juli presenteren we onze visie en ambities tijdens de nominatiebijeenkomst. Volg ons op LinkedIn voor updates over deze spannende competitie.

Lees verder
Een groepsfoto van Betech-medewerkers die buiten de Betech-productiefaciliteit staan met een banner 'Drentse Onderneming van het Jaar 2024' die prominent boven hen hangt.
01 mei 2024 Blog Metaal

Om aan de steeds hoger gestelde kwaliteitseisen en kwaliteitsborging uit de markt te voldoen heeft Betech Kunststoffen recent een investering gedaan in een 3D meetmachine van Leitz. Betech Kunststoffen positioneert zich hiermee steeds beter als specialist en partner in de hoogwaardige kunststof verspaningstechniek.

Lees verder
06 februari 2024 Blog Metaal

De groeiende vraag naar productiecapaciteit blijft onverminderd hoog en neemt toe bij sterk geautomatiseerde maakbedrijven. Hierdoor blijft het kwaliteitsniveau ook groeien.

Lees verder
Measuring-precision
06 september 2023 Blog Injection Moulding Kunststof

Ontdek op deze beurs hoe kunststoffen niet alleen de wereld vormgeven, maar ook de sleutel zijn tot een groenere morgen. De trots op kunststoffen straalt als een centraal thema op dit evenement.

Lees verder
Kunststoffenbeurs 2023