06 september 2023 Blog Injection Moulding Kunststof

Stap binnen in de spannende wereld van kunststoffen en rubber op de Kunststoffenbeurs 2023! In een tijd waarin duurzaamheid de boventoon voert, spant de kunststof- en rubberbranche zich in om grensverleggende innovaties te leveren. Van baanbrekend circulair design tot cutting-edge recyclingtechnologieën, de Benelux kunststof- en rubberindustrie staat voorop in de strijd voor een duurzame toekomst. Ontdek op deze beurs hoe kunststoffen niet alleen de wereld vormgeven, maar ook de sleutel zijn tot een groenere morgen. De trots op kunststoffen straalt als een centraal thema op dit evenement.

Lees verder
Kunststoffenbeurs 2023
06 juli 2023 Blog Metaal

Een term die tegenwoordig steeds vaker voorbij komt. Dit heeft alles te maken met de stijgende populariteit van nearshoring. Meer en meer organisaties besluiten om deze werkwijze te hanteren binnen hun strategische inkoop. Maar wat houdt nearshoring nu eigenlijk in? En wat zijn dan de voornaamste voordelen die bij nearshoring komen kijken?

Lees verder
Nearshoring
24 november 2022 Kunststof

Betech Kunststoffen is doorgedrongen tot de nationale finale en behoort tot de beste 5 Process & Parts Suppliers van Nederland!

Lees verder
05 oktober 2022 Kunststof

Betech Kunststoffen BV heeft met de aanschaf van een nieuwe Mayer CNC opdeelzaag haar mogelijkheden voor het efficiënt kunnen zagen en indelen van zaaglijsten weer helemaal up to date gebracht. De nieuwe machine is aangeschaft ter vervanging van de huidige Mayer machine welke reeds 20 jaar trouwe dienst bewezen heeft. Bij de aanschaf van de […]

Lees verder
mayer-zaag-betech
05 oktober 2022 Kunststof

‘Wie zijn nu je échte partners?’ Dat is dit jaar het thema van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards (DISCA) van Link Magazine. Inmiddels zijn tientallen klanten en toeleveranciers genomineerd voor de eerste ronde.

Lees verder