10 mei 2019 Blog

Waarom Nederland een leidende positie inneemt in Europa. Door globalisering heeft de West-Europese maakindustrie sinds ca. 20 jaar een goede concurrent aan meerdere lage-lonen-landen. Het concurrentieniveau is sterk toegenomen en daarmee de noodzaak in West-Europa om slim te produceren ook. Op het gebied van samenwerking is Nederland het beste jongetje uit de klas!

Lees verder
27 maart 2019 Metaal

Speciaal voor het 25-jarig bestaan van Betech is vrijdag 22 maart grootschalig uitgepakt! Tijdens de open dag kreeg men o.a. rondleidingen door de nieuwe productiehallen (10.000 m2), werd het Betech-Smart Industry Platform gepresenteerd, ging de miljoenenorder van Mercedes officieel van start, werden de eerste Automated Guided Vehicles getoond en als hoogtepunt van dit spetterende feest trad Og3ne op. Maar het belangrijkste van deze speciale dag: alles dat in 25 jaar met alle medewerkers bereikt is, werd grootst gevierd met vrienden, familie en relaties!

Lees verder
18 februari 2019

Nog nooit was de vraag in markt naar productiecapaciteit zo groot als de afgelopen jaren. Om in al deze klantbehoefte te kunnen voorzien is er aanzienlijk geïnvesteerd in mensen, machines, productieoppervlak en digitalisering. Het productieoppervlak is toegenomen tot 17.000 m2 en het aantal draai-, frees- en spuitgietmachines is uitgebreid naar 95 stuks.

Lees verder
13 december 2018 Blog

Toepassing van kunststof in de voedingsmiddelenindustrie Kunststof is verkrijgbaar in alle mogelijke soorten en maten en is als basismateriaal geschikt voor snelle machines met lichte producten. Kunststoffen beschikken over uitstekende technische eigenschappen, zoals chemische bestendigheid, sterkte en slijtvastheid. Maar hoe is de toepassing van kunststof binnen de voedingsmiddelenindustrie? Daar vertellen we meer over. Hygiëne en […]

Lees verder
10 oktober 2018 Blog

Blockchain is een term die regelmatig in het nieuws voorbijkomt. Meerdere instanties doen onderzoek naar blockchain en een groot aantal branches en bedrijven zien toepassingsmogelijkheden. Maar wat is blockchain eigenlijk, hoe zit het concept in elkaar en wat kan het betekenen voor de industriële sector? Dat lees je hier!

Lees verder