16 mei 2017 Metaal

''Digitalisering, data en samenwerking. Deze drie woorden zijn leidend voor Betech Group in Hoogeveen. Zo weert dit maakbedrijf de Aziatische concurrentie en loopt het voor op de Europese collega’s.'' Dick Offringa (Economieredacteur Dagblad van het Noorden) schrijft:

Lees verder
Digitalisering, Made In Holland
18 april 2017

Robot produceert Nederlandse banen! In de zoektocht van ingenieursbureau Fencx naar het effect van robotisering in Nederland werd de Betech Group gevraagd als kennispartner uit de praktijk. Lees hier het resultaat van het onderzoek.

Lees verder
13 maart 2017 Kunststof

Met de aanschaf van een nieuwe Haas VF-3 freesbank heeft Betech Kunststoffen haar machinepark verder gemoderniseerd. De machine is voorzien van een hoog toerental spil, gereedschapswisselaar met 24 posities en een taster functie.

Lees verder
Haas VF-3 Freesbank
13 maart 2017

De snelste draaiautomaat in zijn segment is afgelopen december door Betech Mass Turning in gebruik genomen. Doordat de CNC machine zo bijzonder efficiënt produceert, nam het aantal machinegerelateerde opdrachten direct toe. Om deze reden is afgelopen maand nog een zelfde draaiautomaat...

Lees verder
Snelste cnc draaibank - 2017
02 januari 2017

Diep geschokt zijn wij na het volkomen onverwachte en veel te vroege overlijden van onze gewaardeerde collega, Derk van der Molen. De samenwerking, zijn gedrevenheid en humor zullen we missen na ruim 12 jaar dienstverband. Wij gedenken hem met respect en wensen de familie en nabestaanden veel sterkte toe met het verlies.

Lees verder