05 oktober 2022 Kunststof

‘Wie zijn nu je échte partners?’ Dat is dit jaar het thema van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards (DISCA) van Link Magazine. Inmiddels zijn tientallen klanten en toeleveranciers genomineerd voor de eerste ronde.

Lees verder
17 mei 2022 Kunststof

Met de aanschaf van een nieuwe Haas UMC500SS 5- assige CNC freesbank, ter uitbreiding van het machinepark, heeft Betech Kunststoffen haar mogelijkheden voor het nauwkeurig bewerken van complexe producten verder uitgebreid.

Lees verder
14 oktober 2021 Blog

Zoals iedereen inmiddels weet, zitten we in een moeilijke markt waar personeel bijna niet meer te vinden is, waar materialen extreem lange levertijden kennen en waar prijzen door het dak vliegen. We spelen op dit moment in de Champions League. We spelen op het hoogste niveau en moeten veel klanten teleurstellen met lange levertijden; tot wel 40 weken voor redelijk standaard materialen. En door de sterk gestegen grondstofprijzen hebben deze producten ook nog eens hogere kosten dan voorheen. Het is bij bepaalde leveranciers op dit moment zelfs zo dat we alleen maar capaciteit kunnen boeken en dat er geen prijzen afgegeven worden. Dit is echt ongekend en in onze historie nooit eerder voorgekomen.

Lees verder
Champions League Betech
01 april 2021 Kunststof

Kunststoffen worden vaak gebruikt ter vervanging van conventionele materialen in bestaande constructies. Het materiaal is lichter van gewicht, heeft uitstekende mechanische eigenschappen, is vaak goedkoper en bovendien erg duurzaam.

Lees verder
04 februari 2021 Metaal

De Koninklijke Metaalunie heeft Betech uitgeroepen tot winnaar van de Smart Manufacturing Award voor Noord-Nederland! Aan een Metaalunielid dat zich positief onderscheidt stelt Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking.

Lees verder