09 december 2016 Metaal

2016 wordt qua investeringen goed afgesloten door een vijfde robot te plaatsen. Door deze investering kunnen wij non-stop autonoom produceren omdat alle gerede producten met zeer hoge precisie bij de machine in kwestie worden opgepakt, gereinigd en in de verpakking worden geplaatst.

Lees verder
Universal Robot Betech
09 december 2016

Afgelopen maand heeft Betech Mass Turning de snelste draaiautomaat ooit in gebruik genomen. Deze CNC gestuurde draaiautomaat heeft de kortst mogelijk cyclustijden in zijn segment. Dit bijzonder hoge tempo van produceren zorgt ervoor dat Betech nóg weer efficiënter geworden is in het leveren van grote series draaiwerk.

Lees verder
Citizen, lathe, cnc turning
12 oktober 2016 Kunststof

Inmiddels is de verhuizing succesvol achter de rug en draaien de spuitgietmachines volop productie. Door de overlap in het klantenbestand en gebruikte materialen biedt de integratie van Betech Molding bij Betech Kunststoffen veel synergie voordelen.

Lees verder
demag 50 tons spuitgietmachine betech molding
12 oktober 2016

Betech is door haar klanten genomineerd voor de Dutch Industrial Suppliers & Customers Awards 2016 ( DISCA’16) in de Categorie Best Logistics Supplier. Onderscheidend aan de DISCA is dat bedrijven geen enkele invloed kunnen uitoefenen op hun nominatie dan door zich gedurende het jaar te gedragen als een voorbeeldige partner...

Lees verder
betech-best-dutch-industrial-suppliers-customers-award-2016
25 juli 2016 Metaal

De exponentiële groei van Betech Mass Turning heeft geresulteerd in de aankoop van een installatie die alle spanen breekt, verbrijzelt, reinigt en het residu scheidt en filtert.

Lees verder