20 april 2020

Door de ontwikkelingen omtrent Corona, neemt de bewustwording van leveranciersafhankelijkheid en de invloed hiervan op de toeleverketen toe, resultaat: meer nearshoring dan ooit!

Lees verder
19 februari 2020 Injection Moulding Kunststof Metaal

Tijdens ESEF Maakindustrie 2020 geven we u graag een kijkje achter de schermen in onze wereld van verspaning en spuitgieten.

Lees verder
28 november 2019 Metaal

Vakblad Metaal & Techniek van de Koninklijke Metaalunie: ''Bij massaverspaner Betech Mass Turning is Smart Industry dagelijkse praktijk. Sterker nog, Betech gelooft dat digitalisering in combinatie met data-analyse hèt antwoord is op een door hen verwachte toenemende concurrentie in de verspanende industrie. Nu al kan Betech de concurrentieslag met lagelonenlanden aan.''

Lees verder
12 juli 2019 Injection Moulding Kunststof Metaal

Een kijkje achter de schermen bij Betech Mass Turning, Betech Kunststoffen en Betech Injection Moulding.

Lees verder
10 mei 2019 Blog

Waarom Nederland een leidende positie inneemt in Europa. Door globalisering heeft de West-Europese maakindustrie sinds ca. 20 jaar een goede concurrent aan meerdere lage-lonen-landen. Het concurrentieniveau is sterk toegenomen en daarmee de noodzaak in West-Europa om slim te produceren ook. Op het gebied van samenwerking is Nederland het beste jongetje uit de klas!

Lees verder