22 januari 2021

Betech-vestiging in Groningen viert haar 15 jarig jubileum Dit jaar viert de vestiging in Groningen haar 15-jarig jubileum! Betech Kunststoffen bestaat 15 jaar. Op 26 januari 2006 werd de eerder overgenomen Kombiform Kunststoffen betrokken bij Betech. Betech Kunststoffen is de tweede ontstane vestiging binnen de groep van industriële maakbedrijven, na Betech Mass turning en voor […]

Lees verder
15 december 2020 Metaal

Betech Mass Turning heeft behoorlijk geïnvesteerd in digitalisering, automatisering, maar vooral in uitbreiding van productiecapaciteit. Met de aanschaf van in totaal 6 CNC draaibanken en 3 robots komt het totaal op 65 CNC machines. De productielijnen zijn allen voorzien van automatisering zodat 24-uurs productie mogelijk is. Daarnaast neemt het diameterbereik uit staf- en buismateriaal toe tot Ø80 mm en met robot-inzetwerk zelfs tot Ø120 mm.

Lees verder
30 september 2020

Tijdens het Smart Industry Jaarevent 2020 - Regio Noord is Betech benoemd als koploper op het gebied van intelligente productie. Betech heeft de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in verregaande automatisering en vooral digitalisering van haar productieomgeving.

Lees verder
07 juli 2020 Injection Moulding

Door te investeren in een uiterst moderne 3D optische meetmachine, heeft Betech Injection Moulding haar kwaliteitsmanagement verder verbeterd. Zowel bij de optimalisatie en validatie tijdens het vrijgaveproces als in de reguliere productie biedt deze oplossing enorme mogelijkheden.

Lees verder
Spuitgietproducten contactloos scannen en meten
05 juni 2020 Kunststof

Onlangs is door de Betech Group geïnvesteerd in een unieke, stabiele en nauwkeurige machine. De nieuwe portaalfreesmachine breidt het moderne machinepark uit met nog meer 5-assige frees capaciteit en zorgt bovendien voor een grotere bewerkingsoppervlakte dan voorheen in combinatie met een hoge nauwkeurigheid en simultane bewerking.

Lees verder
5-assig frezen