07 juli 2020 Injection Moulding

Door te investeren in een uiterst moderne 3D optische meetmachine, heeft Betech Injection Moulding haar kwaliteitsmanagement verder verbeterd. Zowel bij de optimalisatie en validatie tijdens het vrijgaveproces als in de reguliere productie biedt deze oplossing enorme mogelijkheden.

Lees verder
Spuitgietproducten contactloos scannen en meten
05 juni 2020 Kunststof

Onlangs is door de Betech Group geïnvesteerd in een unieke, stabiele en nauwkeurige machine. De nieuwe portaalfreesmachine breidt het moderne machinepark uit met nog meer 5-assige frees capaciteit en zorgt bovendien voor een grotere bewerkingsoppervlakte dan voorheen in combinatie met een hoge nauwkeurigheid en simultane bewerking.

Lees verder
5-assig frezen
07 mei 2020

''Landen als China, India en Mexico staan erom bekend dat ze goedkoop kunnen produceren. De lonen zijn er veel lager. Maar sinds de uitbraak van het Coronavirus en de lockdown van landen in Azië, zijn bedrijven op zoek naar alternatieven.'' - Adries Ophof (Verslaggever TV Drenthe)

Lees verder
20 april 2020

Door de ontwikkelingen omtrent Corona, neemt de bewustwording van leveranciersafhankelijkheid en de invloed hiervan op de toeleverketen toe, resultaat: meer nearshoring dan ooit!

Lees verder
19 februari 2020 Injection Moulding Kunststof Metaal

Tijdens ESEF Maakindustrie 2020 geven we u graag een kijkje achter de schermen in onze wereld van verspaning en spuitgieten.

Lees verder