Met grote trots delen wij het nieuws dat Betech Group genomineerd is voor de titel “Drentse Onderneming van het Jaar 2024”.

De competitie “Drentse Onderneming van het Jaar” heeft als doel bedrijven te belonen die uitblinken in hun vakgebied en een positieve bijdrage leveren aan de regionale economie en samenleving. Naast erkenning biedt de competitie ook een platform voor bedrijven om zich te presenteren, nieuwe contacten te leggen, relaties op te bouwen en kennis te delen met andere ondernemers in de regio. De jury selecteerde ons uit meer dan 100 aanmeldingen, gebaseerd op criteria zoals innovatiekracht, duurzaamheid, financiĆ«le stabiliteit en goed ondernemerschap. We zijn trots dat deze inspanningen erkend worden en dat we ons in de top tien van genomineerde bedrijven bevinden.

Een groepsfoto van Betech-medewerkers die buiten de Betech-productiefaciliteit staan met een banner 'Drentse Onderneming van het Jaar 2024' die prominent boven hen hangt.

Nominatie avond

Op 11 juli zullen we deelnemen aan de eerste nominatiebijeenkomst. Hier presenteren wij onze visie, successen en ambities en proberen we de jury te overtuigen waarom Betech de titel “Drentse onderneming van het Jaar” verdient. Slechts drie van de tien genomineerde bedrijven zullen doorgaan naar de finale op 14 november, waar de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt.

Deze nominatie betekent veel voor ons en benadrukt de toewijding van ons hele team. Wil je op de hoogte blijven van onze voortgang in deze spannende competitie? Volg ons dan op LinkedIn voor de laatste updates en nieuws.