14 maart 2018 Blog Metaal

Verspaning in de toekomst: data gestuurd produceren. Digitalisering zal in de verspaning een hele belangrijke rol spelen; het programmeren van machines en robots is al gebruiksvriendelijker geworden, maar dit zal nog eenvoudiger worden door de toepassing van Big Data.

Lees verder
Betech - data driven manufacturing - kleiner
31 januari 2018 Metaal

Het Hoogeveense Betech Mass Turning draait grote series onderdelen voor Kohlhage Automotive, een Duitse fabrikant van onderdelen voor met name OEM’s in de automotive industrie. De bedrijven hebben elkaar ontmoet tijdens het Matchmaking-programma op de ESEF in 2016.

Lees verder
13 november 2017 Metaal

Guido Kobessen (Journalist van het magazine Vraag & Aanbod) schrijft: ''Betech Mass Turning uit Hoogeveen pakt circulair ondernemen serieus op.'' Betech's strategie richt zich op het totale proces van grondstof tot eindproduct i.p.v. afzonderlijk op productie. De reden voor deze focus is optimale efficiëntie en duurzaamheid.

Lees verder
27 september 2017 Blog

Iedereen spreekt over Industrie 4.0, Smart Industry, Internet of Things, maar wat betekent het nu echt voor ons? Wat betekent het qua informatie delen met klanten?

Lees verder
Betech industry 4.0 - sharing knowledge
13 juni 2017

De zomervakantie duurt nog even, maar een goed geïnformeerd mens telt voor twee! Indien u ons tijdig informeert zullen wij er alles aan doen om te zorgen dat er geen problemen ontstaan met het uitleveren van uw orders. Lees direct verder voor de vakantiesluiting per locatie.

Lees verder
Zomervakantie sluiting 2017