28 mei 2018 Metaal

De Betech Group is de laatste jaren stabiel gegroeid door een aanzienlijke toename van klanten actief in de hightech-, bouw-, duurzame energie- en automotive industrie (e-mobility). Door nieuwbouw in Hoogeveen groeit het hoofdkantoor van de Betech Group naar 10.000 m2 productieoppervlak.

Lees verder
09 mei 2018 Kunststof

Door de recente investeringen die Betech Kunststoffen heeft gedaan in het machinepark is niet alleen de capaciteit enorm vergroot, maar zijn ook de mogelijkheden op het gebied van draaien en frezen uitgebreid.

Lees verder
20 april 2018 Injection Moulding

Betech Injection Moulding investeert sinds 1 januari 2017 fors in nieuwe machines. Met de regelmaat van de klok worden sindsdien nieuwe spuitgietmachines toegevoegd in de Steenwijkse fabriekshal. “We draaien als het ware een continue helix omhoog”, aldus directeur-aandeelhouder Gijs Jansen.

Lees verder
14 maart 2018 Blog Metaal

Verspaning in de toekomst: data gestuurd produceren. Digitalisering zal in de verspaning een hele belangrijke rol spelen; het programmeren van machines en robots is al gebruiksvriendelijker geworden, maar dit zal nog eenvoudiger worden door de toepassing van Big Data.

Lees verder
Betech - data driven manufacturing - kleiner
31 januari 2018 Metaal

Het Hoogeveense Betech Mass Turning draait grote series onderdelen voor Kohlhage Automotive, een Duitse fabrikant van onderdelen voor met name OEM’s in de automotive industrie. De bedrijven hebben elkaar ontmoet tijdens het Matchmaking-programma op de ESEF in 2016.

Lees verder