Betech Mass Turning verdubbelt

De Betech Group is de laatste jaren stabiel gegroeid door een aanzienlijke toename van klanten actief in de hightech-, bouw-, duurzame energie- en automotive industrie (e-mobility). Daarnaast is de productie continu verder geautomatiseerd waardoor ook meer Europese bedrijven, die voorheen in lagelonenlanden inkochten, hun weg naar Betech vinden.

De afgelopen drie jaren alleen al heeft dit zich bij Betech Mass Turning (Hoogeveen) vertaald in een uitbreiding van het machinepark met 16 CNC draaiautomaten.

10.000 vierkante meter productieoppervlak.

Nieuwe productiehallen

In 2018 zal 100% van de beschikbare productieruimte in gebruik zijn en dus heeft Betech ervoor gekozen om nieuwe productiehallen te bouwen. Aanstaand september zullen deze nieuwe hallen gereed zijn voor productie. Het bestaande pand en de nieuwbouw bieden dan gezamenlijk voldoende ruimte voor 90 CNC-draaiautomaten.

Oud wordt compleet nieuw

De huidige productiehallen worden tevens geheel vernieuwd:

  • alle machines worden zo efficiënt mogelijk opgesteld
  • de vloeren worden voorzien van een coating om nog schoner werken
  • de infrastructuur om een digitale fabriek te realiseren wordt aangelegd

Daarnaast wordt er een volledig nieuwe meetkamer en programmeerruimte gebouwd die centraal in de bestaande en nieuwe hallen gesitueerd is.

Start bouw: Wim van de Beld (Betech Mass Turning – rechts), Richard Middeld (Gebr. Middelveld – links) en Gemeente Hoogeveen.

Nieuwe productiehallen Betech Mass Turning (Hoogeveen).