01 april 2021 Kunststof

Kunststoffen worden vaak gebruikt ter vervanging van conventionele materialen in bestaande constructies. Het materiaal is lichter van gewicht, heeft uitstekende mechanische eigenschappen, is vaak goedkoper en bovendien erg duurzaam.

Lees verder
04 februari 2021 Metaal

De Koninklijke Metaalunie heeft Betech uitgeroepen tot winnaar van de Smart Manufacturing Award voor Noord-Nederland! Aan een Metaalunielid dat zich positief onderscheidt stelt Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking.

Lees verder
22 januari 2021

Betech-vestiging in Groningen viert haar 15 jarig jubileum Dit jaar viert de vestiging in Groningen haar 15-jarig jubileum! Betech Kunststoffen bestaat 15 jaar. Op 26 januari 2006 werd de eerder overgenomen Kombiform Kunststoffen betrokken bij Betech. Betech Kunststoffen is de tweede ontstane vestiging binnen de groep van industriële maakbedrijven, na Betech Mass turning en voor […]

Lees verder
15 december 2020 Metaal

Betech Mass Turning heeft behoorlijk geïnvesteerd in digitalisering, automatisering, maar vooral in uitbreiding van productiecapaciteit. Met de aanschaf van in totaal 6 CNC draaibanken en 3 robots komt het totaal op 65 CNC machines. De productielijnen zijn allen voorzien van automatisering zodat 24-uurs productie mogelijk is. Daarnaast neemt het diameterbereik uit staf- en buismateriaal toe tot Ø80 mm en met robot-inzetwerk zelfs tot Ø120 mm.

Lees verder
30 september 2020

Tijdens het Smart Industry Jaarevent 2020 - Regio Noord is Betech benoemd als koploper op het gebied van intelligente productie. Betech heeft de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in verregaande automatisering en vooral digitalisering van haar productieomgeving.

Lees verder