Betech Kunststoffen is doorgedrongen tot de nationale finale en behoort tot de beste 5 Process & Parts Suppliers van Nederland!

Vandaag wordt bekend gemaakt of Betech zich tot de beste leverancier van Nederland mag benoemen. ‘Wie zijn nu je échte partners?’ Dat is dit jaar het thema van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards (DISCA) van Link Magazine. 

Onderscheidend aan de DISCA is dat bedrijven zich niet zelf kunnen voordragen, maar daarvoor afhankelijk zijn van hun klant of toeleverancier. Jaarlijks maakt Link Magazine een rondgang langs een zeer groot aantal bedrijven, met de vraag of ze een of meerdere toeleveranciers of klanten willen nomineren.

Best Process & Parts Supplier
Betech Kunststoffen  is genomineerd in de categorie Best Process & Parts Supplier. De prijs voor de Best Process & Parts Supplier is speciaal voor leveranciers ingesteld die, geconfronteerd met vaak (extreem) grote sourcingsproblemen toch (min of meer) op tijd, tegen de afgesproken prijs weten te leveren. Die weten te presteren, ondanks de grote logistieke problemen en de sterk gestegen transportkosten. Deze award is dus voor de leverancier die zich onderscheidt met zowel betrouwbare productie en distributie van parts, als met het uitstekend op orde hebben van zijn bedrijfsprocessen.

Dank aan de relaties die ons genomineerd hebben, wij zijn uiteraard enorm trots dat wij tot de laatste finalisten behoren! Meer informatie over de DISCA in deze categorie vind je hier.