11 juli 2016

De snel herstellende Amerikaanse Industrie vraagt om leveranciers die vooral slim produceren. Door onze 24/7 geautomatiseerde productie, welke voor 80% onbemand draait, en hoge kennis niveau krijgen wij steeds meer vraag uit de VS naar efficiënt en slim geproduceerd draaiwerk.

Lees verder
14 juni 2016

Het geweldige Betech-team, De Drenthe Runners hebben de 25ste Roparun weer goed volbracht. De 560 km van Hamburg naar Rotterdam hebben ze in bijna 51 uur (non-stop) afgelegd met een gemiddelde loopsnelheid van 11.08 km/uur.

Lees verder
Roparun Drenthe Runners Betech Group
31 mei 2016

Het duurt nog even, maar een goed geïnformeerd mens telt voor twee! De volgende data zijn wij per locatie gesloten:

Lees verder
Zomervakantie sluiting 2016 Betech
02 mei 2016 Injection Moulding

Na de extra draaiwerk capaciteit voor Betech Mass Turning nu ook nóg een mobiele robot voor Betech Kunststoffen en Betech Molding. Met de investering in een 3e en 4e robot kunnen wij non-stop autonoom produceren omdat alle draai- frees- en spuitgietmachines 24/7 automatisch beladen worden, waarna de robots de gerede producten uitnemen en in de verpakking plaatsen.

Lees verder
automatisering, betech, cnc frezen, cnc draaien, gibas, g-loader
20 januari 2016

Afgelopen maand is ons machinepark aanzienlijk uitgebreid. Hiermee kunnen wij u nog beter bedienen in uw vraag naar draaiwerk. De vier CNC draaiautomaten zijn bovendien...

Lees verder
cnc draaiautomaat langdraaien