05 oktober 2015 KunststofMetaal

Met ingang van september 2014 is Betech een participatie aangegaan van 50% met de Eerste Nederlandse Fabriek van Manometers "ENFM". Dit familiebedrijf is opgericht in 1906. De kwalitatieve hoogstaande meetinstrumenten worden nog steeds hoofdzakelijk zelf in Nederland geproduceerd.

Lees verder
05 oktober 2015 Kunststof

Met de aanschaf van een Haas UMC750 5-assig bewerkingscentrum zijn de verspanende mogelijkheden bij Betech Kunststoffen wederom toegenomen.

Lees verder
05 oktober 2015

Als Betech Group zijn wij uiteraard trots op deze benoeming en feliciteren Wim met deze mooie titel. Zijn passie, harde werklust en ondernemersgeest zijn absoluut een voorbeeld voor veel Drentse ondernemers.

Lees verder
05 oktober 2015

Betech Mass Turning te Hoogeveen heeft wederom een uitbreiding van haar machinepark. Met de aanschaf van een nieuwe langdraaimachine die een doorlaat heeft van 35 mm dit is de derde in de rij.

Lees verder
05 oktober 2015

Om aan de verhoogde vraag naar steeds complexere producten te voldoen is er voor de vestiging in Groningen een uitbreidingsinvestering gedaan in een 5-assige machine die zowel gezaagde stukken materiaal volledig rondom kan bewerken maar ook volledige platen door een innovatief spansysteem.

Lees verder