Vergroten van de afzetmarkt en verbeteren van marktpositie

Toen Betech 22 jaar geleden begon kwamen de klanten van Nederlandse bodem. Al binnen 10 jaar na de start waren de klanten verdeeld over de Benelux. Sinds die tijd is de afzetmarkt buitengewoon gegroeid en kregen wij klanten in alle Europese landen. Deze internationale groei is continu doorgegaan en momenteel leveren wij aan klanten in 48 landen wereldwijd.

Meer vraag vanuit de VS naar massa draaiwerk

De snel herstellende Amerikaanse Industrie vraagt om leveranciers die vooral slim produceren. Door onze 24/7 geautomatiseerde productie, welke voor 80% onbemand draait en hoge kennis niveau krijgen wij steeds meer vraag uit de VS naar efficiënt en slim geproduceerd draaiwerk.

Deze kans benutten wij uiteraard graag en in september zullen wij twee weken in het gebied rondom Chicago rondreizen om potentiele zakenpartners te ontmoeten, de markt in kaart te brengen en de Betech Group te presenteren op de IMTS (International Manufacturing Technology Show). Samen met o.a. de Koninklijke Metaalunie hebben wij een stand op het Holland High Tech Paviljoen.

  • 12 t/m 17 september
  • East Building – Holland High Tech Paviljoen
  • Standnummer E-5662

Van harte welkom op onze stand | 12 t/m 17 september 2016 – IMTS Chicago

Gratis toegangskaart IMTS – Chicago? Mail naar arjan@betech.nl of bel +31 528 270 763.

Betech to United States visit us

Development Betech Group