19 februari 2020 Injection Moulding Kunststof Metaal

Tijdens ESEF Maakindustrie 2020 geven we u graag een kijkje achter de schermen in onze wereld van verspaning en spuitgieten.

Lees verder
28 november 2019 Metaal

Vakblad Metaal & Techniek van de Koninklijke Metaalunie: ''Bij massaverspaner Betech Mass Turning is Smart Industry dagelijkse praktijk. Sterker nog, Betech gelooft dat digitalisering in combinatie met data-analyse hèt antwoord is op een door hen verwachte toenemende concurrentie in de verspanende industrie. Nu al kan Betech de concurrentieslag met lagelonenlanden aan.''

Lees verder
12 juli 2019 Injection Moulding Kunststof Metaal

Een kijkje achter de schermen bij Betech Mass Turning, Betech Kunststoffen en Betech Injection Moulding.

Lees verder
10 mei 2019 Blog

Waarom Nederland een leidende positie inneemt in Europa. Door globalisering heeft de West-Europese maakindustrie sinds ca. 20 jaar een goede concurrent aan meerdere lage-lonen-landen. Het concurrentieniveau is sterk toegenomen en daarmee de noodzaak in West-Europa om slim te produceren ook. Op het gebied van samenwerking is Nederland het beste jongetje uit de klas!

Lees verder
27 maart 2019 Metaal

Speciaal voor het 25-jarig bestaan van Betech is vrijdag 22 maart grootschalig uitgepakt! Tijdens de open dag kreeg men o.a. rondleidingen door de nieuwe productiehallen (10.000 m2), werd het Betech-Smart Industry Platform gepresenteerd, ging de miljoenenorder van Mercedes officieel van start, werden de eerste Automated Guided Vehicles getoond en als hoogtepunt van dit spetterende feest trad Og3ne op. Maar het belangrijkste van deze speciale dag: alles dat in 25 jaar met alle medewerkers bereikt is, werd grootst gevierd met vrienden, familie en relaties!

Lees verder