05 oktober 2015

Als Betech Group zijn wij uiteraard trots op deze benoeming en feliciteren Wim met deze mooie titel. Zijn passie, harde werklust en ondernemersgeest zijn absoluut een voorbeeld voor veel Drentse ondernemers.

Lees verder
05 oktober 2015

Betech Mass Turning te Hoogeveen heeft wederom een uitbreiding van haar machinepark. Met de aanschaf van een nieuwe langdraaimachine die een doorlaat heeft van 35 mm dit is de derde in de rij.

Lees verder
05 oktober 2015

Om aan de verhoogde vraag naar steeds complexere producten te voldoen is er voor de vestiging in Groningen een uitbreidingsinvestering gedaan in een 5-assige machine die zowel gezaagde stukken materiaal volledig rondom kan bewerken maar ook volledige platen door een innovatief spansysteem.

Lees verder
05 oktober 2015 Metaal

Ondanks de crisis heeft Betech geïnvesteerd in een zéér snelle draaimachine. De machine kan onbemand 24 uur per dag draaien zoals al onze moderne machines.

Lees verder
05 oktober 2015

Een certificaat van Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) garandeert dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met een golden award wordt benadrukt dat er 10 jaar lang zonder problemen aan deze eisen is voldaan.

Lees verder