Startschot

De uitreiking van de belangrijkste Drentse ondernemersprijs vormt jaarlijks het startschot van de Drentse Bedrijven Contact Dagen. Na een inspirerende presentatie van gastspreker Prof. Dr Herman Pleij, Emeritus hoogleraar in de Historische Nederlandse Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, werd bekend gemaakt wie de opvolger van Arnoud Olie (B+O Architecten, Landschap en Stedenbouw) zou worden.

Trots

De vakkundige jury, onder leiding van Jan Albert Westenbrink, kondigde aan dat Wim van de Beld zich het gehele jaar Drentse Ondernemer van het Jaar mag noemen. Als Betech Group zijn wij uiteraard trots op deze benoeming en feliciteren Wim met deze mooie titel. Zijn passie, harde werklust en ondernemersgeest zijn absoluut een voorbeeld voor veel Drentse ondernemers.

De Stichting “De Drentse Ondernemer van het Jaar” wil door het jaarlijks toekennen van deze titel haar bewondering en waardering tonen voor alle uiteenlopende, Drentse ondernemers. Het is haar bedoeling dat de prijs het belang onderstreept van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe. 

Ondernemer van het jaar 2014 1