13 maart 2017 Kunststof

Met de aanschaf van een nieuwe Haas VF-3 freesbank heeft Betech Kunststoffen haar machinepark verder gemoderniseerd. De machine is voorzien van een hoog toerental spil, gereedschapswisselaar met 24 posities en een taster functie.

Lees verder
Haas VF-3 Freesbank
13 maart 2017

De snelste draaiautomaat in zijn segment is afgelopen december door Betech Mass Turning in gebruik genomen. Doordat de CNC machine zo bijzonder efficiënt produceert, nam het aantal machinegerelateerde opdrachten direct toe. Om deze reden is afgelopen maand nog een zelfde draaiautomaat...

Lees verder
Snelste cnc draaibank - 2017
02 januari 2017

Diep geschokt zijn wij na het volkomen onverwachte en veel te vroege overlijden van onze gewaardeerde collega, Derk van der Molen. De samenwerking, zijn gedrevenheid en humor zullen we missen na ruim 12 jaar dienstverband. Wij gedenken hem met respect en wensen de familie en nabestaanden veel sterkte toe met het verlies.

Lees verder
09 december 2016 Metaal

2016 wordt qua investeringen goed afgesloten door een vijfde robot te plaatsen. Door deze investering kunnen wij non-stop autonoom produceren omdat alle gerede producten met zeer hoge precisie bij de machine in kwestie worden opgepakt, gereinigd en in de verpakking worden geplaatst.

Lees verder
Universal Robot Betech
09 december 2016

Afgelopen maand heeft Betech Mass Turning de snelste draaiautomaat ooit in gebruik genomen. Deze CNC gestuurde draaiautomaat heeft de kortst mogelijk cyclustijden in zijn segment. Dit bijzonder hoge tempo van produceren zorgt ervoor dat Betech nóg weer efficiënter geworden is in het leveren van grote series draaiwerk.

Lees verder
Citizen, lathe, cnc turning