07 juli 2020 Injection Moulding

Door te investeren in een uiterst moderne 3D optische meetmachine, heeft Betech Injection Moulding haar kwaliteitsmanagement verder verbeterd. Zowel bij de optimalisatie en validatie tijdens het vrijgaveproces als in de reguliere productie biedt deze oplossing enorme mogelijkheden.

Lees verder
Spuitgietproducten contactloos scannen en meten
19 februari 2020 Injection MouldingKunststofMetaal

Tijdens ESEF Maakindustrie 2020 geven we u graag een kijkje achter de schermen in onze wereld van verspaning en spuitgieten.

Lees verder
12 juli 2019 Injection MouldingKunststofMetaal

Een kijkje achter de schermen bij Betech Mass Turning, Betech Kunststoffen en Betech Injection Moulding.

Lees verder
20 april 2018 Injection Moulding

Betech Injection Moulding investeert sinds 1 januari 2017 fors in nieuwe machines. Met de regelmaat van de klok worden sindsdien nieuwe spuitgietmachines toegevoegd in de Steenwijkse fabriekshal. “We draaien als het ware een continue helix omhoog”, aldus directeur-aandeelhouder Gijs Jansen.

Lees verder
02 mei 2016 Injection Moulding

Na de extra draaiwerk capaciteit voor Betech Mass Turning nu ook nóg een mobiele robot voor Betech Kunststoffen en Betech Molding. Met de investering in een 3e en 4e robot kunnen wij non-stop autonoom produceren omdat alle draai- frees- en spuitgietmachines 24/7 automatisch beladen worden, waarna de robots de gerede producten uitnemen en in de verpakking plaatsen.

Lees verder
automatisering, betech, cnc frezen, cnc draaien, gibas, g-loader