Betech Kunststoffen en Betech Injection Moulding op de Kunststoffenbeurs 2023

Stap tijdens de Kunststoffenbeurs 2023 binnen in de spannende wereld van kunststoffen en rubber op de Kunststoffenbeurs 2023! In een tijd waarin duurzaamheid de boventoon voert, spant de kunststof- en rubberbranche zich in om grensverleggende innovaties te leveren. Van baanbrekend circulair design tot cutting-edge recyclingtechnologieën, de Benelux kunststof- en rubberindustrie staat voorop in de strijd voor een duurzame toekomst. Ontdek op de Kunststoffenbeurs hoe kunststoffen niet alleen de wereld vormgeven, maar ook de sleutel zijn tot een groenere morgen. De trots op kunststoffen straalt als een centraal thema op dit evenement. Op de Kunststoffenbeurs 2023 ontdek je de laatste ontwikkelingen en ontmoet in korte tijd dé belangrijkste spelers uit de kunststof- en rubberwereld en dus is Betech ook aanwezig als standhouder.

Betech Injection Moulding

Betech Injection Moulding in Steenwijk is specialist in het spuitgieten van technische kunststof onderdelen voor de industrie. Door toepassing van automatisering met robots en het optimaliseren van processen, wordt uw product niet alleen kwalitatief goed maar ook zeer efficiënt geproduceerd. Van ontwerp tot gevalideerd eindproduct is Betech Injection Moulding de juiste partner. Door jarenlange ervaring in het spuitgietproces zijn de experts in staat uw product zo efficiënt mogelijk te produceren.

Betech Kunststoffen

Betech Kunststoffen in Groningen is dé specialist in het verspanen tot kunststof onderdelen. Wij kunnen voor u geautomatiseerd draaien tot Ø80 mm. en onze CNC bewerkingscentra zijn voorzien van robotbelading. Daardoor worden uw onderdelen 24/7 met de meest efficiënte methode geproduceerd. Of het nu gaat om enkele stuks of grote series. Kunststof producten zo efficiënt en voordelig mogelijk bewerken, daar ligt de kracht van Betech Kunststoffen. De uitdaging is om u zo snel mogelijk te voorzien van een kwalitatief hoogstaand product op de voordeligste manier.

Onderdelen die door u gebruikt worden bij de verwerking van voedsel worden volgens de EU 1935/2004, EU10/2011 en de FDA norm geproduceerd. De Benelux kunststof- en rubberketen stelt alles in het werk om duurzaam te innoveren en produceren. En dat mag gezien worden! Trots op kunststoffen is dan ook een van de centrale thema’s tijdens de Kunststoffenbeurs.

Bezoek ons op 20 en 21 september op de Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch op stand 123. Meer weten? Bekijk de website van de Kunstoffenbeurs.

Kunststoffenbeurs 2023