24/7 produceren tegen lagere kosten

2016 begint erg goed met de uitbreiding van onze productiemogelijkheden! Na de extra draaiwerk capaciteit voor Betech Mass Turning nu ook nóg een mobiele robot voor Betech Kunststoffen en Betech Molding. Met de investering in een 3e en 4e robot kunnen wij non-stop autonoom produceren omdat alle draai- frees- en spuitgietmachines 24/7 automatisch beladen worden, waarna de robots de gerede producten uitnemen en in de verpakking plaatsen.

 

automatisering, betech, cnc frezen, cnc draaien, gibas, g-loader

Robot werkt samen met mens en machine

De nieuwe G-Loader, voor het beladen van de CNC-machines, is geschikt om urenlang autonoom te produceren. Onze medewerkers kunnen de robot eenvoudig programmeren om snel en efficiënt nieuwe producten te maken. Door deze non-stop productie (24/7) kunnen wij zeer competitief produceren en toch een snelle levertijd garanderen.

Verhuizing Betech Molding

Door de grote overlap in klanten tussen Betech Molding en Betech Kunststoffen zal deze zomer de spuitgietafdeling verhuist worden van Steenwijk naar onze locatie in Groningen. Doordat wij zowel kunststofbewerking- als spuitgiettechnieken in huis hebben kunnen wij u altijd de beste en meest efficiënte productiewijze adviseren. Hierdoor kunnen wij nog beter voldoen in uw vraag naar kunststof producten.

Vraag onze kunststof experts naar de mogelijkheden voor u!

robot, betech, spuitgieten

24/7 onbemand en foutloos spuitgieten

spuitgieten, verhuizing, Steenwijk naar Groningen

Verhuizing spuitgietmachines van Steenwijk naar Groningen